ONZE WERKWIJZE

Het project van uw dromen realiseren? Dat doen we doordacht in vijf stappen. 

1. Aangenaam gesprek

Eerst zitten we samen met u aan tafel. We lichten onze bedrijfsfilosofie en werkwijze toe. En luisteren nauwgezet naar uw bouwwensen. Klassiek, eigentijds of modern? We vertalen uw ideeën in een concreet ontwerp. Starten doen we van een blanco blad. U bent vanaf dag één helemaal betrokken. Hebt u al uitgewerkte plannen? Prima: we helpen u ze te realiseren.

2. Veelzijdig voorontwerp

Hebt u nog geen architect? Wij vinden iemand die past bij uw persoonlijkheid.
Een specialist die uw smaak aanvoelt en uw voorkeur volkomen begrijpt.
Samen met deze architect maken wij een voorontwerp dat rekening houdt met: - uw wensen - uw leefgewoontes- de oriëntatie van de bouwgrond- de stedenbouwkundige voorschriften- uw budget.
Ons voorontwerp is niet in steen gebeiteld. We kneden het tot u volledig tevreden bent. Dus hebt u opmerkingen, aanvullingen of correcties? We horen ze graag.

3. Uw offerte

Als het ontwerp u bevalt, maken wij een persoonlijk lastenboek op.
Dit is een technisch draaiboek van uw woning: het beschrijft per bouwpost de werkwijze en materialen. Op basis van het lastenboek en uw ontwerp stellen we een heldere offerte op. U mag tellen op realistische budgetten, een uitmuntende kwaliteit en een schitterende dienstverlening. Dankzij onze onklopbare troeven.

4. Overeenkomst: goede afspraken maken

Krijgen het ontwerp, lastenboek en de prijsofferte van u groen licht? Dan tekent u een voorlopige overeenkomst. U betaalt bij ons geen voorschotten, maar in vastgelegde schijven. En dit wanneer de deelopdrachten zijn voltooid.
Goede afspraken maken goede vrienden en dat houden we graag zo. Kets woningbouw leeft de beloofde termijnen en budgetten strikt na.
Wij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor uw bouwproject. U hoeft dus zich geen zorgen te maken.

5. Realisatie

Hebben we een overeenkomst? Dan stropen we de mouwen op:

- bouwplannen indienen
- sondering en een stabiliteitsstudie uitvoeren
- materialen kiezen, rechtstreeks bij de leveranciers

U krijgt ons deskundig advies: samen wegen we alle voor- en nadelen af. Verder nemen we u alles uit handen. Administratieve beslommeringen, coördinatie en begeleiding: Kets Woningbouw regelt alles tot in de puntjes.

Zaakvoerder Michael Kets volgt dagelijks de planning en de uitvoering op. Hij houdt geregeld een werfvergadering met de architect en de bouwheer om een vlot verloop te garanderen.

Tijdens het volledige bouwproces hebt u één aanspreekpunt waar u met vragen terecht kunt ook buiten de kantooruren. Zo verzekeren we een optimale communicatie.

Op het einde van de rit leveren we uw woning op. Volledig naar wens afgewerkt, volgens de afgesproken prijs, en op tijd.