Terug naar overzicht

Halfopen bebouwing te Duffel

Halfopen bebouwing te Duffel

Halfopen bebouwing met zonnepanelen en garage op een perceel van 700m2 met groen zicht.

Kets Woningbouw biedt een nog te bouwen, gunstig gelegen woning woning aan. De woning wordt instapklaar opgeleverd: er wordt volledig op maat gebouwd. Het ontwerp, de indeling en de afwerking zijn volledig naar keuze van de koper. 

Voor de vermelde prijs kan u de getoonde, volledig afgewerkte woning realiseren volgens de gepubliceerde plannen op de aangeboden bouwgrond. De vermelde prijs is dus voor de grond (exclusief 10% registratierechten) + volledig afgewerkte woning (exclusief btw en kosten).

De woning is voorzien van een grote, lichte leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken. Naast de keuken is er een berging voorzien. De leefruimte beschikt over een groot schuifraam dewelke toegang biedt tot terras/tuin. 
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche.
Bovendien is er nog een luik (mogelijk vaste trap) met toegang tot de grote zolder. Deze is eventueel nog in te richten als extra slaapkamers. 
Tot slot zijn er nog de ruime tuin en de garage met sectionale poort naast de woning. 

De woning voldoet aan het hedendaags comfort en bovendien ook aan de EPB-normen.

De vermelde prijs is gebaseerd op een volledig afgewerkte woning (sleutel-op-de-deur) volgens het, door Kets Woningbouw, opgemaakte lastenboek. De kandidaat koper kan dit lastenboek, indien gewenst, nog verder personaliseren. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kan je ons steeds contacteren