Terug naar overzicht

Nieuwbouwwoningen Mortsel

Gesloten bebouwingen te Mortsel

*Beide woningen zijn reeds verkocht. Indien u zelf uw ideale bouwgrond vindt mag u ons steeds contacteren voor een vrijblijvend gesprek betreft uw droomwoning!*

Nieuw te bouwen, energiezuinige woningen met 3 slpk, zonnepanelen, garage en tuin op een perceel van ca. 212 m².

De woning is zeer rustig gelegen nabij het centrum van Mortsel en Hove. Het betreft de loten 12 en 13 op het verkavelingsplan.

Deze woningen kunnen naar eigen wens afgewerkt worden. Zowel de manier als de graad van afwerken kan u als koper zelf bepalen. Er wordt dus volledig op maat gebouwd. Voor de vermelde prijs (exclusief kosten en BTW) wordt de woning instapklaar opgeleverd volgens het door Kets Woningbouw opgemaakt lastenboek. Het lastenboek kan nog verder gepersonaliseerd worden. Indien gewenst kan er opgeleverd worden vanaf ruwbouw winddicht.

De woning is voorzien van een inpandige garage, grote leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche en ligbad en eventueel af te werken zolder. Momenteel is er een luik voorzien naar de zolder maar deze kan indien gewenst ingericht worden als extra slaapkamer(s).

De woning zal voldoen aan het hedendaags comfort en bovendien ook aan de vereiste EPB-normen. Zonnepanelen zijn voorzien in de prijs.

Geadverteerde prijs is exclusief BTW op de woning, registratierechten op de grond en kosten.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kan u ons steeds contacteren.